Anchetă la Spitalul Județean din Satu Mare după ce o femeie ar fi suferit un avort spontan în urma unui consult

Medic
Se fac verificări la Spitalul Județean din Satu Mare după ce o femeie a scris pe Facebook că ar fi fost consultată superficial la UPU și ar fi suferit un avort spontan.

Avort spontan, Satu Mare. Mai multe verificări au loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, după ce o femeie a scris pe Facebook că ar fi fost consultată superficial la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi ar fi suferit un avort spontan, iar cazul a ajuns în presa locală, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Constantin Demian.

"Medicul şef de la Ginecologie şi medicul şef de la UPU s-au autosesizat, au luat foile de internare pentru verificare, iar mâine vor prezenta managerului spitalului şi directorului medical concluziile. Dacă se va constitui comisie de anchetă sau nu, se va stabili după concluzii. Nu a fost depusă nicio sesizare, aşteptăm femeia să depună sesizări atât la noi, cât şi la Colegiul Medicilor", a declarat Constantin Demian, pentru Agerpres.

Femeia a scris pe Facebook că s-a prezentat de două ori la UPU cu sângerări fără să primească un tratament adecvat, iar ulterior când s-a prezentat la un alt ginecolog acesta i-ar fi spus că a suferit un avort spontan de care medicii de la spital nu şi-ar fi dat seama. Cazul a fost preluat de presa locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel