Anamaria Prodan, replică dură în online: Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor

Anamaria Prodan - Foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan a transmis un mesaj controversat în mediul online.

Anamaria Prodan a stârnit controverse după replica dură pe care le-a dat-o celor care au acuzat-o că folosește filtre de înfrumusețare ca să arate bine nemachiată. Astfel, Anamaria Prodan s-a lăsat filmată în timp ce se demachia, pentru a le face în "ciudă" celor care au criticat-o.

"Mă demachiez că am avut cremă pe față și, pentru fraierii ăștia, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, chiar 50 de ani plus…", a spus Anamaria Prodan.

Varice, boala venoasă cronică: cauze, simptome, complicații. Ce declanșează boala, cine o face și ce trebuie să știi despre varice. Feodor: O problemă de sănătate a foarte mulor români

"Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi. Că din spatele calculatorului e ușor să scrii...", a mai transmis Anamaria Prodan.

Fanii impresarei au reacționat imediat la videoclipul publicat de aceasta și i-au lăsat câteva comentarii picante:

- "Ați avut norocul să vă nașteți acolo unde trebuia ,altfel numai erați arogantă erați că tot omul cu datorii cu celulită, cu riduri etc".

- "Da și cleiul ăla de la ochi... pămătufii ăia oribili de gene false".

Cât să fierbi ouăle pentru Paști și cum să faci cele mai frumoase ouă vopsite cu ce ai prin bucătărie. Chef Popescu: Sunt opțiuni sănătoase

Tromboza venoasă: cum știi dacă ai, simptome și tratament. Andrada Bogdan: Picior umflat, mers dificil. Terapia care topește cheagul

- "Nu te mai ruga pentru noi, mai bine dă-ne niște bani să ne putem și noi întreține mai ușor. Și fără să poate, dar cu bani e mai ușor".

- "Arăți foarte bine, dar nu te dezbrăca de caracter, care este mult mai important decât aspectul fizic, făcând asemenea afirmații, pur și simplu nu e treaba ta cum arată una și alta la 20-30-40 de ani etc. Ești o femeie inteligenta, bogată, bănuiesc că ai alte activități mult mai importante, nu îți pierde timpul cu așa ceva mai ales în perioada asta de Post, vine Paștele, trebuie să fim mai buni".

Câte operații estetice are Anamaria Prodan

 

"Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la față. Îmi fac conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant.

Trebuie tu cu tine să trăiești bine. Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul. Sau mai rău fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă, o prostie.

Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile", spunea impresara in urma cu ceva timp, întrebată despre operațiile estetice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel