Ambulanță: 700 de solicitări în 12 ore, doar în București

Ambulanță
Aproape 700 de solicitări au fost înregistrare la Ambulanța București-Ilfov în noaptea de Revelion 2019. Trei sferturi dintre apeluri au fost coduri roșii și galbene.

Un număr de 693 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) în noaptea de Anul Nou, potrivit managerului instituţiei Alice Grasu.

Solicitările au fost înregistrate într-un interval de 12 ore, respectiv 31 decembrie ora 19,00 - 1 ianuarie 2019 ora 7.00, a precizat Alice Grasu.

Ea a explicat că au fost 524 de urgenţe de cod roşu şi cod galben, un pacient cu arsuri termice şi opt accidente din cauza petardelor.

De asemenea, s-au mai înregistrat 97 de cazuri cu colici abdominale, 58 cu dureri toracice, iar cinci persoane fără adăpost au fost transportate la adăposturile din Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel