Prevenția nu este o cheltuială, ci o investiție vitală pentru...
Medicul nutriționist Marilena Murguleț recomandă ca din dieta noastră să nu lipsească alimentele crude pe care să le combinăm cu ceaiuri calde.
”Antioxidanții sunt vitamine A, C, E, minerale, seleniu și zinc, antioxidanți complecși, cum ar fi acidul alfa lipoic sau coenzima Q10, de care am auzit cu toții și pe care le găsim, în special, în legume și fructe. (…) În sezonul rece, ne place aroma de scorțișoară, de cuișoare, ghimbirul, nucșoara, turmericul, care au o capacitate antioxidantă foarte puternică”, a declarat Marilena Murguleț, potrivit Antena3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Prevenția nu este o cheltuială, ci o investiție vitală pentru...
Pastila care țintește cancerul....
România încă plătește un preț uriaș pentru un sistem de sănătate...
CNAS simplifică accesul la medicamente compensate: de acum,...
Companiile farmaceutice caută...
Sucul răcoritor care accelerează...
Greșeala pe care o face toată lumea...
Autoritățile iau în calcul o reevaluare a unor ingrediente...