Medicamentul pentru diabet care...
Medicul nutriționist Marilena Murguleț recomandă ca din dieta noastră să nu lipsească alimentele crude pe care să le combinăm cu ceaiuri calde.
”Antioxidanții sunt vitamine A, C, E, minerale, seleniu și zinc, antioxidanți complecși, cum ar fi acidul alfa lipoic sau coenzima Q10, de care am auzit cu toții și pe care le găsim, în special, în legume și fructe. (…) În sezonul rece, ne place aroma de scorțișoară, de cuișoare, ghimbirul, nucșoara, turmericul, care au o capacitate antioxidantă foarte puternică”, a declarat Marilena Murguleț, potrivit Antena3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Ce tipuri de muzică te ajută să...
Cum sunt repartizați pacienții cu...
Gripa poate afecta orice categorie de...
Ciocolata neagră, beneficii și...
Masca de cacao poate estompa ridurile...