Boala Alzheimer este legată de...
Medicul nutriționist Marilena Murguleț recomandă ca din dieta noastră să nu lipsească alimentele crude pe care să le combinăm cu ceaiuri calde.
”Antioxidanții sunt vitamine A, C, E, minerale, seleniu și zinc, antioxidanți complecși, cum ar fi acidul alfa lipoic sau coenzima Q10, de care am auzit cu toții și pe care le găsim, în special, în legume și fructe. (…) În sezonul rece, ne place aroma de scorțișoară, de cuișoare, ghimbirul, nucșoara, turmericul, care au o capacitate antioxidantă foarte puternică”, a declarat Marilena Murguleț, potrivit Antena3.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Boala Alzheimer este legată de...
Medicii avertizează că restricțiile...
Un ingredient comun al siropurilor de...
Celulele care ne distrug organismul....
Obiceiul zilnic care te îngrașă. De...
Acestea sunt cele mai bune alimente...
Sindromul Wolff-Parkinson-White este...
Această activitate ajută la reducerea...