Alexandru Rafila a convocat reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică şi pe cei ai spitalelor
04 ian 2022, 11:38

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a solicitat o întâlnire cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică și directorii de spitale din țară. 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a convocat azi, în regim de videoconferinţă, reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică şi pe cei ai spitalelor în vederea pregătirii măsurilor pentru valul 5 al pandemiei COVID-19, au declarat surse din minister pentru Agerpres.

"Este o întâlnire cu direcţiile de sănătate publică şi cu managerii unităţilor sanitare pentru pregătirea valului 5. Sunt videoconferinţe se organizează periodic. Întâlnirile cu direcţiile de sănătate publică sunt aproape zilnice. Acum au fost convocaţi şi managerii unităţilor sanitare în vederea pregătirii valului 5 al al pandemiei COVID-19. Sunt două întâlniri, una la ora 12,00 şi cealaltă la ora 15,00", potrivit surselor citate.

Bilanțul ultimelor 24 de ore ale pandemiei arată o creștere substanțială a numărului de cazuri noi. Astfel, a crescut de la 1.756 de cazuri, ieri, la 3.900 de cazuri, azi. De asemenea, au fost raportate 52 decese, dintre care 5 anterioare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?