Ministerului Sănătății: Al treilea angajat depistat cu COVID-19

Teste Covid-19
În cadrul anchetei epidemiologice demarată în cadrul Ministerului Sănătății,  încă o persoană din cadrul aceluiași departament a fost depistată cu COVID -19 in urma testelor RT PCR efectuate, numărul celor depistați pozitiv ridicându-se la 3. 

Angajatul MS depistat pozitiv este simptomatic, se află în zolare și va fi internat într-o unitate sanitară de boli infecțioase.
"În acest context, astăzi a fost realizată dezinfectarea spațiilor  din zona unde se află departamentul in care isi desfășoară activitatea persoanele depistate pozitiv. 

Începând de mâine, in cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în  regim de telemuncă. 
Toate spațiile MS vor fi supuse procesului de dezinfecție/nebulizare.
Procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor", anunță Ministerul Sănătății. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel