Adriana Trandafir, mărturie cutremurătoare: „Nu puteam să respir, parcă eram lovită de toate tancurile planetei”. VIDEO

Adriana Trandafir. Foto: Facebook/arhiva personala
Adriana Trandafir a povestit, într-un interviu, la Antena 3, că experiența prin care a trecut după ce s-a infectat cu coronavirus a fost cumplită. „Tuturor ne e frică de moarte”, a spus actrița care a fost internată la Institutul Matei Balș.

„După ce am trecut poarta spitalului, parcă am intrat într-o altă lume, pe o altă planetă, toți oamenii, îmbrăcați în așa fel încât nu știai dacă este bărbat sau femeie. Nu puteai să vezi decât niște extratereștrii care intră își fac datoria impecabil și vor să pleci cât mai repede de acolo și faptul că tuturor ne era frică de moarte, de necunoscut, pentru că boala asta nu are un istoric in spate este o noutate pentru întreaga planetă. Frica asta de a supraviețui împreună este extraordinară. Nu am cuvinte să spun într-un fel cât de minunați și cât de speciali și speciali și importanți au fost medici Spitalului Balș. A fost un all-inclusive foarte special”, a spus actrița.

Adriana Trandafir s-a infectat, la fel ca Marcel Pavel, în timpul a două emisiuni la care a participat.

"La mine a debutat foarte interesant așa... Am filmat la „Te cunosc de Undeva” pe 8 iunie și pe 12 iunie am fost invitată la „Chefi la Cuțite” și acolo am fost foarte emoționată, agitată...Până la urmă m-au văzut m-au plăcut,mi-au dat cuțitele fără să știe cine sunt, am vorbit, ne-am îmbrățișat, după care testimonialele mi-au fost luat într-o cameră în care era aer condiționat. Mie mi-a plăcut că era răcoare, era bine, după orele alea petrecute în platou cu foarte multă lume", a mărturisit artista.

Atunci, rapid, au apărut primele simptome ale infectării cu coronavirus, a povestit Adriana Trandafir.

„Am simțit că mi-e frig, și la Marcel Pavel tot așa a debutat cu senzația asta că ție frig. Le-am spus să oprească aerul condiționat, am mers noaptea acasă, s-a terminat foarte târziu emisiunea, am mâncat o felie de pepene așa rece și de atunci a debutat simptomatologia cu un inconfort la gât, ceea ce pentru mine nu este nimic grav, pentru că eu fac foarte des lucruri de astea, să spun roșu în gât, nu acut, o jenă pe care o am de fiecare dată când vorbesc mai mult sau țip. În noaptea aia am început să am temperatură, nimic deosebit, să tușesc, iar nimic grav, pentru că și tusea face parte din viață și am avut senzația de sfârșeală de oboseală și am zis 'până dimineață o să îmi treacă'. Nu am luat nimic, dar când m-am trezit, mai bine nu mă trezeam pentru că îmi era atât de rău și atât de greu și aveam senzația că atunci când închid pleoapele că parcă s-a dărâmat un etaj peste ochii mei. Pe urmă aveam în cap bila de la ASE, cred că de trei ori mai mare, nu puteam să respir, parcă eram lovită de toate tancurile planetei deodată”, a spus actrița.

Interviul integral îl vedeți aici:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel