Adrian - Marius Dobre este noul director interimar al UNIFARM. Decizia nu a fost publicată încă în Monitorul Oficial
02 feb 2022, 18:42

Adrian Marius Dobre. Foto: Facebook
Adrian - Marius Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD și secretar de stat în Ministerul Muncii, a fost numit director interimar al Companiei Naționale UNIFARM. Decizia nu a fost publicată deocamdată în Monitorul Oficial, la Registrul Comerțului sau pe site-ul companiei. 

Surse din Ministerul Sănătății au confirmat pentru DC Medical că în această seară a fost numit un nou director interimar al Companiei Naționale UNIFARM. Acesta este Adrian - Marius Dobre. 

Conform CV-ului depus pe site-ul Ministerului Muncii, unde a deținut funcția de secretar de stat în perioada 215-216 și 2017-2021, Adrian - Marius Dobre a absolvit, Academia de Studii Economice, București, Facultatea de Finanțe, Bănci și Burse de Valori, și deține mai multe mastere: Marketing și Comunicare (ASE), Master of Business Administration (Open University UK), Securitate și Apărare Națională, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și – Relații Internaționale și Studii de Securitate, Universitatea “Lucian Blaga”, Sibiu. 

Decizia de numire nu a fost publicată deocamdată în Monitorul Oficial, la Registrul Comerțului sau pe site-ul UNIFARM. 

Compania Națională „Unifarm” S.A., care se află în subordinea Ministerului Sănătății, a fost înființată în 1935. Cu o experiență de peste 80 ani în piața farmaceutică națională și internațională, este în prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice și parafarmaceutice din România.

Obiectivul principal al UNIFARM constituie asigurarea rețelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice și parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatură și echipamente sanitare, seruri și vaccinuri, reactivi și alte produse din producția internă proprie și din import.

„Compania Națională “Unifarm” – S.A. colaborează cu Ministerul Sănătății în vederea asigurării programelor naționale de sănătate organizate și finanțate de acest minister, prevăzute în Legea nr. 100/1998 privind asistență de sănătate publică”, se arată pe site-ul instituției. 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?