Adolescentă, amendată pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Sancțiune     Foto: Designed by Freepik
O adolescentă de 18 ani, recent întoarsă din Germania, a fost amendată pentru că n u respectat măsura izolării la domiciliu.  

O adolescentă de 18 ani din Jibou a fost amendată de poliţiştii sălăjeni cu 1.000 de lei pentru că a ieşit din locuinţă, deşi era izolată la domiciliu, notează agerpres.ro. „La data de 15 martie, o adolescentă de 18 ani din Jibou s-a întors din Germania şi a intrat în izolare la domiciliu. Vineri, 20 martie, la ora 16,00, patrula mixtă formată din doi poliţişti şi un jandarm au identificat-o pe aceasta în autoturismul personal, pe strada din faţa imobilului. În momentul identificării, autoturismul era cu motorul pornit. Faţă de tânără, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform ordonanţei militare nr.1/2020”, se arată într-o informare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj.

Autorităţile reamintesc faptul că toţi cei care nu respectă măsurile şi prevederile impuse de autorităţi riscă să fie sancţionaţi sau pe numele acestora să fie întocmite chiar dosare penale.

„În continuare, poliţiştii şi jandarmii vor face controale inopinate la toate persoanele aflate în izolare la domiciliu, precum şi la cele carantinate”, se mai arată în informarea menţionată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală
alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel