Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

Ce operatii estetice are vladimir putin Foto: Antena 3 / Agerpres
Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii esteticieni din România și din străinătate au rupt tăcerea.  

Vladimir Putin este în atenția tuturor de câteva zile, după ce, pe neașteptate, a declanșat un război dur contra Ucrainei, aruncând în stradă milioane de oameni. 

Agresivitatea atacului a stârnit valuri de reacții, iar atitudinea lui Vladimir Putin este de neînțeles, de neconceput și criticată aspru de mulți oficiali. 

Mai mulți oficiali americani au declarat că președitele Vladimir Putin este "frustrat și posibil instabil din punct de vedere psihic, eretic și delirant", potrivit USA Today.

În plus, amenințarea lui Putin în ceea ce privește punerea forțelor nucleare în alertă a continuat să ridice semne de întrebare, motiv pentru care actualii și foștii oficiali americani, experți în domeniu susțin că președintele Putin are ieșiri din ce în ce mai nervoase și că ar putea fi, astfel, instabil psihic și au făcut o paralelă cu aparițiile publice ale lui Putin de acum câțiva ani față de cele de acum, din dorința de a exemplifica schimbarea lui drastică.

Oficiali americani au spus, pentru NBC News, că Putin prezintă un comportament diferit față de cel pe care îl avea în urmă cu mai mulți ani, are ieșiri foarte nervoase din cauza defășurării războiului, iar economia rusă are foarte mult de suferit din cauza sancțiunilor occidentale, iar de aici și "frustrarea" despre care se vorbește.

Accident nuclear vs. bombă nucleară, cum ne afectează sănătatea. Ciuhodaru: Efectele radiațiillor, MAXIME în prima oră

Are Vladimir Putin operații estetice? "Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras"

 

Aceste lucruri i-a determinat pe specialiști să-l analizeze atent pe Vladimir Putin, care la cei 69 de ani are un chip perfect, cu pielea întinsă, cu pleoapele ferme.

Dana Miricioiu, unul dintre cei mai buni medici chirurgi plasticieni din România, a vorbit despre evoluția fizică a lui Vladimir Putin de-a lungul anilor şi a dezvăluit detalii importante despre personalitatea sa.

"Cred că fiecare om din lumea acesta vede că înfățișarea lui Putin nu mai este aceeași. Se vede foarte clar că intervențiile chirurgicale chiar există. Cred că sunt numeroase, dar nu asta este problema, doar că noi chirurgii esteticieni suntem la un moment dat şi un pic psihologi.

Nu o singură dată veneau pacienți la mine şi voiau din ce în ce mai multe intervenții, nu erau mulțumiți şi voiau tot timpul să modifice ceva în înfățișarea lor. Văd foarte multe intervenții. Sunt intervenții seriate făcute de-a lungul anilor. Din fericire, pot să mă exprim şi din punctul acesta de vedere, fără a-mi încălca deontologia profesională.

Există o modificare psihică numită dismorfofobism pe care noi, medicii chirurgi plasticieni încercăm să o recunoaștem la pacienți.

La unii o recunoaștem, la alții vedem că, de fapt, este doar o atingere a acestei laturi. Atunci când un pacient revine de mai multe ori nefiind mulţumit de înfățișarea pe care o are, dorind să schimbe şi ce a făcut a doua oară.

Asta înseamnă că există o tulburare la nivel psihic de nemulțumire faţă de propria persoană, uneori de neîncredere în propria persoană, astfel încât el nu se mai recunoaște şi vrea să-şi schimbe înfățișarea.

În momentul în care îmbătrânim trăsăturile feţei se modifică, iar țesuturile feţei se subțiază. Aici vedem altceva, vedem o încărcătură cu material a feţei personajului. 

Îngrășarea dă un alt fel de comportament la nivelul feţei şi a corpului. Trăsăturile lui s-au modificat. Trăsăturile lui arată o faţă buhăită, nu a unui om gras. Este o a faţă a unui om care a depus mult lichid, poate şi de la injecțiile steroidice. 

Intervențiile sunt clar multe şi faliate. Buzele nu mai sunt aceleași, nu mai are niciun relief. Ochii lui erau ochi exoftalmici, acum fanta este foarte îngustă, asta înseamnă că clar au fost intervenții chirurgicale la nivelul pleoapelor.

Din punctul meu de vedere intervențiile la el sunt urâte. La urma urmei este dorinţa lui să facă lucrurile acestea. Problema este ce se află în spatele acestor intervenții.

Aceşti indivizi sunt nişte indivizi care sunt destul de atent studiați, unii dintre ei chiar au traume din copilărie, unii dintre ei au tendința de a fi perfecționiști şi de a călca peste foarte multe lucruri", a declarat Dana Miricioiu, la Antena 3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Vezi și: De ce BOLI GRAVE ar suferi Vladimir Putin. Specialiștii, semnal de alarmă

Declarațiile medicului român sunt întărite de spusele medicilor esteticieni din străinătate, care au spus, potrivit The Sun, că Vladimir Putin nu are una, ci mai multe intervenții estetice, printre care botoxul, la care ar fi apelat în anul 2011, acidul în pomeți, făcut în 2014,  dar și intervenții în jurul ochilor și a bărbiei.

Declarațiile făcute de-a lungul timpului de medicii plasticieni, care i-au pus și ei diagnosticul de dismorfofobie, au fost negate vehement de Vladimir Putin.

Ce este dismorfofobia?

Dismorfofobia este o tulburare dismorfică a corpului și se referă la o persoană care nu este mulțumită de înfățișarea sa și își face numeroase operații, pentru a o îmbunătăți.

Cuvântul este de origine greacă și este compus din dys = diform, morphe = aspect exterior, phobios = fobie, adică frica de diformitate. Cu alte cuvinte, dismorfofobia este o tulburare psihică, iar cei care suferă de asta au obsesii greu de conceput pentru marea majoritate.

O persoană care suferă de această... boală își petrece ore întregi pe zi verificând defectul pe care are impresia că-l are.

35 % dintre cei afectați petrec circa 8 ore pe zi gândindu-se la diformitatea închipuită, se verifică mereu în oglindă, au impresia că sunt urmăriți constant și sunt mereu îngrijorați de modul în care sunt receptați de cei din jur.

Persoanele care sufera de dismorfofobie se consideră foarte neatractivi, respingători, cheful de viață le dispare, lăsând loc unor alte temeri.

În ceea ce privește tratamentul, de regulă, cei care suferă de dismorfofobie au nevoie de ajutor specializat, iar tratamentul psihoterapeutic poate fi benefic pentru depășirea acestei tulburări.

"Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată"

 

Iodura de potasiu, căutată în disperare de români, deși "NU împiedică radiația să intre în organism". Farmaciști: E nebunie, zic că vrem să-i OMORÂM!

Gerard Gamble, cel mai renumit chirurg plastician din Marea Britanie, a declarat pentru The Sun că "Putin are fața unui om operat".

"Forma feţei lui Putin s-a schimbat, în mod evident, de-a lungul anilor. Atunci când îmbătrânim, faţa noastră se subţiază. În cazul lui Putin însă, faţa lui a devenit mai lată, mai bine conturată. Aş spune că, în mod clar, Putin are un chirurg plastician în echipa sa. Care a muncit din greu pentru a-l meţine tânăr şi viguros", a explicat doctorul Gerard Gamble. 

Intervenția la care a apelat Vladimir Putin după divorț

 

Surse au declarat pentru presa internațională că în anul 2014, după ce Putin a divorțat de Lyudmila Ocheretnaya după 30 de ani, acesta a vrut să scape de cearcănele de sub ochi, iar apoi și-a remodelat bărbia.

"Ceea ce a făcut Putin, prin aceste operaţii estetice repetate, nu reprezintă ceva rar. De fapt, tot mai mulţi conducători ai lumii apelează la astfel de intervenţii", a explicat Patricia Wexler, care practică chirurgia plastică la New York, pentru The Sun.

Colegii lui Putin, șocați de deciziile și atitudinea acestuia

 

Andrey Kortunov, director general al Consiliului rus pentru afaceri internaţionale (RIAC), a dezvăluit că mulţi dintre colegii lui Vladimir Putin din Ministerul de Externe au fost "foarte surprinşi, şocaţi şi chiar devastaţi să vadă ce se întâmplă".

De pildă, Tatiana Stanovaya, de la firma de analiză politică R.Politik, a declarat că președintele rus nu mai "cere sfaturi, ci stabileşte sarcini care sunt doar executat".

"S-a retras mult în ultimii doi ani. Petrece mult timp singur înghiţindu-şi propriile temeri şi gânduri. Se crede că Putin se bazează acum doar pe un grup dur de şefi ai serviciilor militare, de securitate şi de spionaj, aceiaşi bărbaţi care l-au încurajat pe preşedintele rus să anexeze Crimeea în 2014 şi care au întărit ideea că Ucraina este condusă de dependenţi de droguri şi neo-naziştilor", a explicat Tatiana Stanovaya.

Experții în Informații au explicat că președintele rus prezintă explozii neobișnuite de furie către oamenii din cercul său apropiat cu privire la starea campaniei militare.

Acest lucru este neobișnuit, spun ei, pentru că Putin, un fost ofițer de informații, de obicei știa să își controleze emoțiile și să le țină în frâu.

Fostul director al CIA, John Brennan, a spus că Vladimir Putin nu mai este același "dictator cu sânge rece și cu ochii limpezi care era în anul 2008".

De asemenea, senatorul Marco Rubio, membru de rang al Comitetului de Informații, a declarat pe Twitter că "bătrânul Putin a fost mereu un ucigaș cu sânge rece, dar calculat. Acest nou Putin este și mai periculos".

"Aş vrea să pot împărtăşi mai multe, dar deocamdată pot spune că este destul de evident pentru mulţi că ceva nu este în regulă cu Putin. El a fost întotdeauna un ucigaş, dar problema lui acum este diferită şi semnificativă. Ar fi o greşeală să presupunem că Putin va reacţiona la fel cum ar fi făcut-o acum 5 ani", a mai spus senatorul american, potrivit Daily Mail.

De ce BOLI GRAVE ar suferi Vladimir Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel