ACIDUM CROMOGLICICUM - prospect
07 ian, 17:40
ACIDUM CROMOGLICICUM - prospect. Acţiune: Antialergic; stabilizează membrana mastocitelor. 
Foto: Pixabay

ACIDUM CROMOGLICICUM - prospect

Denumirea comercială: ALERGOROM 

Prezentare: Soluție oftalmică/nazală 

Indicații: Adminisrare nazală: rinită alergică perenă; rinită alergică sezonieră (de ex. febra fânului). Administrare oftalmică: tratamentul simptomatic al afecţiunilor oftalmice de etiologie alergică. 

Contraindicații: Hipersensibilitate. 

Atenție!: În caz de reacţie alergică la aerosol nazal. Nu se vor folosi lentilele de contact moi în timpul trat. cu soluţie oftalmică. Lentilele de contact tari trebuie îndepărtate înaintea adm. picăturilor şi nu trebuie reaplicate mai de vreme de 15 minute. În cazul trat. concomitent cu alte soluţii oftalmice, se recomandă adm. acestora la intervale de minim 15 minute. În timpul sarcinii trebuie evitat. Soluția oftalmică afectează vederea, după administrae, pt. câteva minute. Pacientul trebuie să aştepte până când tulburările de vedere dispar, înainte de a participa la traficul rutier sau de a folosi utilaje. 

Reacții adverse: Administrare nazală: prurit uşor la nivelul nasului, rareori cefalee sau modificări ale gustului. Rar: epistaxis, ulceraţii ale mucoasei nazale, inflamaţia limbii, tuse sau insuficienţă respiratorie, edem laringian sau edem Quincke, reacţii anafilactice generalizate grave, însoţite de bronhospasm. Administrare oftalmică: senzaţii de arsuri oculare sau de corp străin, chemozis şi hiperemie conjunctivală. Rar, reacţii de hiper-sensibilitate după administrarea oftalmică. 


Ştiri Recomandate

TIREOTROPINUM ALFA - prospect


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri