Ingredientul cheie care îți menține sănătatea la vârsta a doua și...
Acidul Hialuronic, contraindicație. "Acidul hialuronic nu are o contraindicație directă. Are contraindicații legate de anumite boli auto-imune, pe principiul că dacă el se bate prea tare cu propria lui celulă, lasă, nu-i mai da ceva cu care să se bată. Dar numai în anumite situații, adică aici e mult mai laxă contraindicația.
La fel, nu facem gravidelor, pentru că nu facem nimic estetic gravidelor pentru care nu avem studii și nu ne apucăm să facem studii pe gravide să vedem dacă le place sau nu.
Formulele moderne au și puțină lidocaidă încorporată, ca să nu doar și ca să nu fie disconfortul prea mare, pentru că sunt zone mai sensibile, sunt zone mai puțin sensibile și atunci pacienții sunt întrebați dacă au alegie la stomatolog, pentru că sunt aceleași tipuri de substanțe care se folosesc în anesteziile stomatologice.
Mai avem o contraindicație, dar aia devine o contraindicație la latitudinea medicului, pentru că sunt anumite situații în care tehnica diferă foarte mult. Mă întorc în general către cearcăne, către zonele complicate.
Hematuria, urinatul cu sânge. Fumatul, principala CAUZĂ: Este o dramă! Trebuie să mergem la medic!
Mai există ceva pentru că acidul hialuronic este o minune și îl iubesc și ador, că nu vorbim doar de buze distruse și de prostii de genul acesta, dar vorbim de copii cu cicatrici, de acnee, de copii cu buză de iepure operați în prima copilărie, deci avem o indicație medicală care ajută, cel puțin emoțional, copiii și adulții respectivi. Dar ideea e că el are o enzimă care depolimerizează. Deci măcar atât să știe oamenii, că și dacă au greșit și au exagerat cu el, o simplă injectare cu hialuronitază, dacă ți-a trecut ideea greșită, face ca lucrurile să dispară.
Atunci, în afară de câteva accidente limitate date, din păcate, fie de anatomia pacientului, fie de ghinionul medicului respectiv, toate celelalte sunt complet reversibile și tratabile în momentul în care pacientul s-a prezentat la cabinet, indiferet că a făcut injecția cu acid hialuronic acum o oră sau acum un an", a declarat medicul Viviana Iordache, în exclusivitate pentru DC MEDICAL.
"Pentru teatroză, da. Este indicație destul de mare. În general, pentru acidul hialuronic injectat în articulații este un acid mai vârcos. E tot acid hialuronic, formula de bază e aceeași.
Problema e la fel, că trebuie repetat.", a mai spus medicul.
Vezi mai multe în video:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ingredientul cheie care îți menține sănătatea la vârsta a doua și...
Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Radiografiile și radiațiile din...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
De ce să apelezi la medicamente...
O substanță chimică nou identificată...