9 băuturi care ard grăsimea de pe abdomen și te scapă de "colăcei". Le poți bea înainte de culcare

9 bauturi - Foto: Freepik @fongbeerredhot
Cele 9 sucuri care te ajută să slăbești. Topesc grăsimea de pe burtă dacă le bei seara, înainte de culcare.

Există câteva băuturi cunoscute pentru capacitatea lor de a ajuta la topirea grăsimii de pe abdomen.

Este important să ținem cont că aceste băuturi nu vor avea un efect miraculos de unele singure, ci vor completa un stil de viață sănătos care include o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate.

Drumul către pierderea în greutate și reducerea grăsimii de pe abdomen poate părea un proces lung și greu, dar există 10 băuturi care, băute seara, înainte de culcare, vor ajuta la arderea grăsimilor și te vor ajuta să scapi de colăcei.

1. Sucul de castraveți este o băutură aromată și sănătoasă înainte de culcare.

Adaugă apă după bunul plac dacă crezi că sucul de castraveți este prea puternic pentru a-l bea direct.

Pentru a face băutura mai gustoasă, stoarce și câteva lămâi și rade puțin ghimbir.

Bea acest amestec în fiecare seară, timp de o lună și vei observa scăderea în centrimetri.

Castraveții sunt săraci în calorii, dar încărcați cu antioxidanți, fibre, minerale și vitamine care funcționează eficient în lupta cu pierderea în greutate.

Un aport mare de castraveți vor ajuta la reglarea zahărului din sânge și la hidratare.

2. Sucul de lămâie oferă o mulțime de beneficii, inclusiv topirea grăsimii de pe abdomen.

Un studiu publicat în Journal of Ayurveda and Integrative Medicine a arătat că persoanele care au băut suc de lămâie de patru ori pe zi, în timp ce țineau fasting, și-au redus masa de grăsime corporală și și-au îmbunătățit profilul lipidic.

Dacă vrei, pentru ca sucul de lămâie înainte de culcare să aibă un gust bun și să fie eficient, combină-l cu doi castraveți, o portocală și apă.

3. Sucul de pătrunjel este o băutură plină de antioxidanți care te ajută să elimini toxinele și grăsimile rele din corp.

Combină castravetele, o cană de pătrunjel proaspăt, lămâie și o jumătate de pahar de apă într-un blender.

Presară băutura cu ghimbir ras și o lingură de suc de Aloe Vera. 

Lasă această combinație să stea câteva minute înainte de a o servi.

4. Ceaiul de ghimbir înainte de culcare ajută organismul să absoarbă mai bine nutrienții. Ghimbirul are proprietăți medicinale cunoscute pe scară largă, dar un studiu a dezvăluit că acesta funcționează eficient împotriva obezității.

În plus, ceaiul de ghimbir ajută la digestia alimentelor și atenuează disconfortul stomacului, mai ales dacă ai avut o masă grea cu câteva ore înainte de culcare.

Dacă vrei ca ceaiu de ghimbir să fie mai gustos, pune puțină lămâie și adaugă o lingură de miere în băutură.

Poți, de asemenea, să-l transformi în ceai de ghimbir rece pe timpul verii.

5. Sucul de ananas

Ananasul adaugă valoare dietelor, pentru că este un antioxidant sărac în calorii și bogat în fibre.

Potrivit Centului de Diabet, alimentele și băuturile bogate în fibre te fac să te simți plin, fără să adaugi grăsime la stomac.

6. Ceaiul de păpădie este eficient în ameliorarea balonării stomacului, arsurilor la stomac și a altor forma de tulburări ale stomacului.

Ca un diuretic natural, ceaiul de păpădie ajută, de asemenea, la eliminarea retenției hidrice, astfel încât să te simi mai ușor după ce ai băut o ceașcă înainte de culcare.

7. Ceaiul verde are o compoziție chimică atât de complexă încât chiar și experții dezbat beneficiile lui pentru sănătate. 

Oamenii de știință din Japonia au declarat, într-un studiu din 2017 publicat în revista Nutrients, că un consum de ceai vede înainte de culcare poate promova o calitate mai bună a somnului în rândul persoanelor de vârstă mijlocie.

Conținutul de cafeină găsit în ceaiul verde este scăzut, astfel încât ajută organismul să devină mai relaxat.

Și dacă dormi bine, poți stimula mai bine metabolismul pentru a preveni creșterea în greutate.

Dar există un beneficiu suplimentar pentru această băutură, deoarece ceaiul verde este un antioxidant, ajută la pierderea în greutate și reducerea grăsimii nedorite de pe abdomen.

8. Sucul de oțet de mere oferă avantaje pentru sănătate. Deoarece are proprietăți antibiotice și antibacteriene, această băutură poate ajuta la problemele stomacului, la diaree și la spasme intestinale.

Se amestecă 1 - 2 linguri de oțet de mere într-un pahar cu apă, iar dacă vrei, poți combina cu suc de lămâie și câteva felii de mere proaspete.

9. Sucul de grapefruit și scorțișoară. Cei care iubesc o dietă de detox mănâncă sau consumă des grapefuit pentru că hidratează și oferă sațietate.

Mai mult, acest suc este plin de nutrienți și ajută la metabolism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel