7 alimente care fac miracole în corpul tău
10 iun, 23:15

Miere, calități și beneficii: nu e chiar așa cum se spune din bătrâni, dar nici departe nu e
Anumite alimente au puterea de a calma simptomele și a da corpului un impuls când aveți anumite afecțiuni.

Experții webmd susțin că ”mâncarea sănătoasă este medicamentul pe care îl oferim corpurilor noastre în fiecare zi”.

Aceștia au întocmit o listă cu acele alimente care sunt foarte bune organismului.

Iată 7 dintre ele:

* sardine - oasele lor mici vă pot ajuta să vă vindecați mai repede oasele rupte; acești pești mici sunt plini de calciu, vitamina D și mai mulți acizi grași omega-3 care întăresc oasele decât majoritatea celorlalți pești; sardinele sunt capturate tinere, când nivelul lor de mercur este scăzut.

G Ad:

* banane necoapte - conțin amidon rezistent, ceea ce înseamnă că nu lasă intestinul subțire să-l absoarbă rapid; hrănește bacterii bune din tractul digestiv și le spune bacteriilor rele ”să iasă”. 

* mierea - diminuează inflamația, calmează durerea și ucide bacteriile. Este plină de anticorpi care luptă împotriva infecțiilor virale, de vitamine precum niacina și vitamina C, dar și minerale precum calciu și fier.

* hrean - este bun dacă aveți probleme sinusale sau nazale: hreanul mută mucusul care atrage bacteriile dacă rămâne în corpul vostru prea mult timp.

* cafea - când aveți dureri de cap, vasele de sânge care îți hrănesc creierul se strâng, apoi se măresc și se apasă de nervi; cofeina din cafea, ceaiul negru și ciocolata face ca vasele de sânge să scadă în dimensiuni.

* ghimbir - este minunat pentru stomac; blochează receptorii din tractul digestiv care provoacă greață; utilizați-l pentru a trata grețurile matinale, răul de mișcare și problemele de stomac post-chirurgicale sau chimioterapie.

* mere - au cantități mari de pectină, o fibră solubilă în pereții celulelor sale; dacă aveți diaree, aceasta reduce inflamația și vă ajută să vă întăriți mișcările intestinale, arată webmd.com.

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri