5 semne care vă zic să faceți ordine în lucruri

Cheie FOTO: pixabay
Uitarea unei întâlniri sau faptul că mereu nu știți unde v-ați lăsat cheile sunt doar două exemple care zic, indirect, că e cazul să vă faceți ordine în lucruri.

O bună organizare a lucrurilor din jur, implicit a biroului, înseamnă mai multă atenție și concentrare.

Iată câteva semne care vă arată că e cazul să faceți ordine:

Uitați accidental o întâlnire - dacă uitați o întâlnire fără un motiv întemeiat, ar putea fi un semn că vă lipsește o anumită organizare.

Nu știți ce lucruri aveți - dacă tot găsiți articole pe care ați uitat că le-ați cumpărat sau aveți chiar dubluri e timpul să vă faceți ordine în lucruri.

Nu știți unde sunt anumite obiecte – ar fi bine să stabiliți un sistem organizațional în care să puneți de unde ați luat cutare obiect.

Sunteți ușor distras - dezordinea înseamnă și o mare distragere a atenției, nu vă puteți concentra.

Vă simțiți copleșit – sunt prea multe sarcini pe care le aveți de făcut, însă un bun management al timpului vă ajută. Faceți-vă listă organizată de sarcini și prioritizați-le, potrivit thespruce.com.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel