4 motive pentru care să nu-ți lipsească nucile din dietă

Nuci
Medicii nutriționiști recomandă consumul de nuci, în special nesărate.

Nutriționistul Patricia Rusu recomandă consumul de nuci, alimente bogate în grăsimi sănătoase.

”Nucile pot fi o modalitate delicioasă de a adăuga aromă și textură în mâncare - personal nu cred că aș putea trăi fără nuci. ⁣

Studiile au descoperit că nucile, consumare cu moderație:

⁣Au un efect neutru asupra greutății - pot chiar ajuta la scăderea în greutate și / sau la menținere.
Îmbunătățesc calitatea alimentației - sunt o sursă de fibre și acizi grași esențiali. Cercetările au arătat că consumul regulat de nuci este asociat cu îmbunătățirea sănătății inimii, contribuind la scăderea colesterolului LDL („rău”).
Rezistente la monotonie - nucile au un atribut similar pâinii și cerealelor. Le putem mânca zilnic și nu ne săturăm”, notează nutriționistul Patricia Rusu.

Potrivit expertului în nutriție, ar fi bine să optăm pentru nucile nesărate deoarece ”ca națiune, consumăm mai multă sare decât este necesar, astfel aportul de sodiu ar trebui să fie moderat pentru a reduce riscul de hipertensiune”, potrivit DC News.

Nucile conțin câțiva compuși care ajută la favorizarea unui somn mai bun noaptea. Include melatonină, serotonină și magneziu. Nucile pot fi, de asemenea, consumate ca gustare sănătoasă înainte de culcare sau seara târziu. Nucile conțin magneziu și alți nutrienți importanți și elemente importante pentru corpul dumneavoastră și în tratarea migrenelor. Puteți consuma nuci ca o gustare sănătoasă. Păstrați-le la îndemână sau în geantă tot timpul. Nuci, migdale, caju sau semințe de dovleac sunt opțiuni bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel