4 mituri comune despre infertilitate, distruse de specialiști. NU e doar problema femeii

Infertilitate
Iată 4 concepții greșite comune pe care trebuie să le cunoașteți despre infertilitate.

Cauza infertilității poate fi dificil de determinat, iar internetul a răspândit o mulțime de informații greșite. Prin urmare, iată câteva mituri comune și realitatea.

S-ar putea să fi încercat diverse metode de pe internet, dar probabil nimic nu a funcționat. Infertilitatea este obișnuită și oricât de mult vrei să concepi, uneori niciun sfat nu este util.

4 mituri comune despre infertilitatea

Fertilitatea este o problemă a femeii

Infertilitatea nu afectează doar femeile. Implică ambele genuri pentru a face un copil. Fiecare gen are propriul său set de simptome care ar putea provoca infertilitate. Nu se poate da vina doar pe unul singur.

Trebuie să încerce mai mult

Poate fi demoralizant pentru un cuplu să fie sfătuit să încerce mai mult, deoarece infertilitatea nu este legată doar de mai mult sex. Există mult mai mult în infertilitate decât presupune. Ar putea exista mai multe alte motive sau simptome care sunt responsabile pentru infertilitate.

Stresul provoacă infertilitate

Stresul are un efect negativ asupra corpului și poate afecta sănătatea generală, dar este total greșit să spuneți că stresul este singura cauză a infertilității. Sfatul de a te relaxa și vei rămâne însărcinată nu funcționează.

Vârsta nu este un factor de infertilitate

Acest lucru este fals deoarece vârsta este cel mai important factor la femei pentru fertilitate. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, posibilitatea de a rămâne însărcinată se reduce. Rata de concepere scade treptat pe măsură ce femeile îmbătrânesc, pe măsură ce calitatea ovulelor începe să scadă și există mai puține șanse de a rămâne însărcinate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel