10 smoothies de băut noaptea. Slăbești în timp ce dormi

Dacă vrei să slăbești într-un mod sigur și sănătos, este important să nu urmezi o dietă drastică, ci mai degrabă să mănânci echilibrat în timp ce îți detoxifici organismul. Ce ar putea fi mai bun decât să bei smoothie-uri bogate în vitamine, noaptea, și să slăbești?

Ai încercat totul pentru a slăbi, dar nimic nu te ajută? Aceste smoothie-uri sunt soluția la grijile tale. În loc să consumi o cină bogată, ia-ți doza de antioxidanți cu aceste smoothie-uri care te vor face să te simți mai ușoară și mai sănătoasă. 

1. Smoothie verde

Ingrediente:

- 1 grapefruit;

- 1 măr;

- 2 pumni de varză kale;

- 1 bucată de ghimbir proaspăt;

- 5 frunze de mentă;

- apă minerală naturală

Pe lângă creșterea sistemului imunitar, acest delicios smoothie te va ajuta să elimini toxinele din corp și să îți reglezi digestia. Ghimbirul, în acest caz, este un antioxidant și un antiinflamator, după cum reiese din acest studiu

2. Smoothie calmant

Ingrediente:

- 1 castravete;

- ½ salată verde;

- ceai de mușețel sau valeriană

Dacă ai avut o zi lungă, stresantă, acest smoothie este perfect pentru tine. Proprietățile relaxante ale mușețelului, așa cum s-a demonstrat în acest studiu, te vor ajuta să te relaxezi și să dormi mai bine, în timp ce antioxidanții din castravete și salată îți vor detoxifia profund corpul, așa cum sa explicat în această cercetare.

3. Smoothie care suprimă pofta de mâncare

Ingrediente:

- 4 crenguțe de broccoli;

- 250 g de pepene verde;

- 3 ridichi;

- 150 ml apă de cocos

Acest smoothie este ideal pentru topirea burții, deoarece conține compuși care suprimă pofta de mâncare. Pepenele verde proaspăt are un efect asupra sațietății, așa cum s-a demonstrat în acest studiu clinic.

4. Smoothie digestiv

Ingrediente:

- 2 castraveți;

- 2 tulpini de țelină;

- 1 bucată de ghimbir proaspăt;

- 1 măr verde;

- sucul unei lămâi

Acest smoothie favorizează digestia, permițându-ți să slăbești, dar și să dormi mai bine noaptea. Efectul antioxidant al țelinei a fost, de asemenea, subiectul acestui studiu

5. Smoothie relaxant

Ingrediente:

- 1 banană mică;

- o ceașcă de ceai de mușețel organic;

- 90 g salată verde

Pentru un somn odihnitor și kilograme mai puține, acest smoothie este soluția. Mușețelul este, potrivit unui studiu, cunoscut pentru efectul său calmant și nu numai.

6. Smoothie pentru un abdomen plat

Ingrediente:

- 1 tulpină de țelină;

- 2 pumni de spanac;

- 1 crenguță de pătrunjel;

- 2 felii de ananas;

- 150 ml apă minerală

Datorită proprietăților sale diuretice, acest smoothie curăță rinichii și te protejează de mai multe boli, în timp ce vei pierde în greutate.

7. Smoothie anti-durere de stomac

Ingrediente:

- 3 piersici;

- 1 măr;

- 1 buchet mic de mentă proaspătă

Acest smoothie calmează durerile de stomac în cel mai scurt timp și, prin urmare, îți va permite să dormi mai bine noaptea.

8. Smoothie super detoxifiant

Ingrediente:

- 2 pumni de varză kale;

- 4 crenguțe de pătrunjel;

 - 1 kiwi;

- broccoli;

- 1 ciorchine mic de struguri;

- ½ lingură de spirulină pudră;

- 200 ml de apă

Bogat în fibre și vitamina C, acest smoothie îți va întări sistemul imunitar și îți va curăța colonul. Conform acestui studiu, fibrele alimentare vor avea un efect convingător asupra întăririi sistemului imunitar.

9. Smoothie multivitaminic

Ingrediente:

- 1 morcov;

- 5 frunze de spanac;

- apă minerală naturală

Proprietățile antioxidante ale sucului de morcovi, așa cum s-a menționat în acest studiu, îți detoxifică organismul și protejează sistemul cardiovascular, iar spanacul oferă senzație de sațietate, potrivit acestui studiu.

10. Smoothie pentru slăbit

Ingrediente:

- 2 felii de ananas;

- ½ cană de afine;

- ½ cană de mure;

- 1 lingură de pătrunjel;

- ½ lămâie proaspăt stoarsă;

- 1 pahar de apă minerală naturală

Datorită conținutului său de bromelină, acest smoothie stimulează sistemul digestiv și pierderea în greutate, așa cum se arată în acest studiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel