Xonia, în lupta cu boala RARĂ, autoimună: Se spune că NU există vindecare. Din păcate nu am ajuns în REMISIE

Xonia in lupta cu boala autoimuna. FOTO Instagram @ Xonia
Xonia a dezvăluit faptul că urmează în prezent un tratament foarte dur, din cauza problemelor de sănătate de care suferă. 

Xonia a plecat să-și viziteze familia din Australia, după o lungă perioadă de timp, în care Covid-ul a restricționat-o de la acest lucru. Artista a fost foarte fericită să-și vadă părinții, însă a avut și ceva motive care i-au dat bătăi de cap. Xonia a dezvăluit faptul că se luptă în continuarea cu o boală autoimună, căreia nu i-a găsit încă tratament.

”Se spune că nu există vindecare de la o boală autoimună, că este o boală cronică și o poți duce doar în remisie. Eu, din păcate, nu am ajuns cu boala în remisie, din cauza asta tot schimb schema de tratament… dar sunt pe medicamente foarte puternice. Sunt atâtea schimbări în ultimii doi ani, sper să îmi găsesc remediul potrivit mie ca să pot avea o calitate a vieții mai bună”, a declarat Xonia, potrivit Fanatik.

Xonia ține un regim destul de strict

Mai mult, cântăreața urmează și un regim, dar orice sacrificiu este bine-venit pentru sănătate, spune ea.

”Încă îmi este greu să mă abțin de la diverse mese, îmi mai fac poftele din când în când la ocazii speciale… dar cel mai important lucru este să fiu eu bine, așa că orice schimbare sau sacrificiu pentru sănătatea mea, merită”, a mai spus ea. 

Citește mai mult pe Spectacola.ro

Ce este MISOFONIA, boala rară de care suferă Delia. Ce o face să devină FURIOASĂ și AGRESIVĂ

O mulțime de vedete suferă de boli rare și ciudate pentru mulți dintre cei care aud, dar și de boli normale. 

De exemplu, Bianca Drăgușanu și Dragoș Bucur suferă de diabet, Tilly Niculae are psoriazis, la fel și Corina Dănilă. În ceea ce privește vedetele internaționale, Sia are boala Graves, o afecțiune care poate duce la scădere în greutate, tremurături și poate face ca ochii să pară mai ieșiți din orbită. Bella Hadid are boala Lyme, la fel ca Adda.

Selma Blair are scleroză multiplă, Bono are glaucom, Selena Gomez are Lupus, Jack Osbourne are scleroză multiplă, iar David Beckham are astm. Lady Gaga suferă de fibromialgie, afecțiune care se manifestă prin durere a mușchilor din tot corpul, epuizare, insomnie și probleme cu memoria, iar Gigi Hadid are boala Hashimoto, care se manifestă prin inflamații și retenție de apă. Venus Williams, sora tenismenei Serena Williams are sindromul Sjogren, o boală autoimună rară.

Ei bine, și Delia suferă de o boală rară, iar specialiștii spun că vârsta apariției acestei afecțiuni pe tot parcursul vieții nu este cunoscută. Unii oameni raportează simptome între 9 și 13 ani. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Delia, afectată de depresie și anxietate: Dispare și reapare. Să nu te lași dărâmat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel