Voiculescu, de ce n-au fost plătiți medicii din centrele de vaccinare: „Un funcționar public e de vină. Trebuia să completeze o hârtie”

Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat marți, la Parlament, că un funcționar din Minister este de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare.

Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu că a aflat ieri că nu s-a făcut plata medicilor din centrele de vaccinare și că a descoperit că un funcționar public ar fi de vină. 

„Banii au fost ceruți ieri. Plățile au început să se facă. Astea nu sunt lucruri pe care le face ministrul. Există o întârziere, am evaluat. Cine este de vină? Un funcționar public este de vină. Câteodată există întârzieri și luăm măsuri să nu mai fie aceste întârzieri. Trebuia să completeze o hârtie. Eu am aflat ieri”, susține ministrul Sănătății.

Întrebat dacă că acel funcționar e încă în funcție, Voiculescu a replicat că „Da. La un funcționar public nu poți să iei măsuri de pe o zi pe alta. Lucrăm cu ce avem. Nu poți schimba lucrurile de pe o zi pe alta”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel