Viziere în loc de măști la școală? Monica Pop: sunt copii și adulți care fac alergie la măști
12 sep, 19:53
Medicul Monica Pop atrage atenția că măștile provoacă alergii la unii oameni și că vizierele ar fi fost mai potrivite de dat elevilor la școală.
Măști

Medicul oftalmolog Monica Pop scrie, într-o postare pe rețelele sociale, că ar fi trebuit ”gândite din timp” măsurile de protecție ale elevilor din școli. 

”Viziere contra măști! Elevilor le-ar fi mult mai ușor cu viziere în loc de măști! E și mult mai fiziologic! Se poate respira mai bine, acoperă și ochii, și nasul, și gura! Iar varianta ar fi și mult mai ieftină decât sume imense pentru sute de milioane de măști! S-a gândit cineva că ar putea fi o bună alternativă? Poate cea optimă? Știți că sunt copii și adulți care fac alergie la măști?! Am văzut destui! Măștile trebuie schimbate des, după recomandări, numărul lor este imens, iar cheltuielile, enorme! Vizierele au avantaje multiple, acoperă și apără și ochii și nasul și gura! În plus, permit respirația fără probleme, altfel și incomparabil cu cea prin mască! Și se distinge, și figura purtătorului! Niciun dezavantaj! Trebuia gândit din timp!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

 


Ştiri Recomandate

Ficat
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri