Viorica de la Clejani, în stare gravă, în spital. Are COVID

Descriere foto: Viorica de la Clejani, sursa instagram
Viorica de la Clejani este bolnavă de COVID. Aceasta se află internată la Insttutul Matei Balș din București. Tot acolo se află internați medicul Sorin Oprescu și artista Elena Merișoreanu.

Viorica de la Clejani este pozitivă cu infecția COVID și se află în stare gravă la Institutul Matei Balș din București. Viorica de la Clejani trece prin momente grele din cauza infecției cu virusul COVID-19.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, aceasta se află de o săptămână internată în spital, iar starea ei de sănătate este gravă, dar stabilă din punct de vedere medical. 

Ce spunea Viorica de la Clejani despre vaccinul anti COVID-19:

”Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, a declarat Viorica de la Clejani, în urmă cu câteva luni la Antena Stars. 

Mai multe puteți citi de pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel