Valul 4 COVID. Localitatea din România care intră în scenariul roșu. Ce restricții s-au impus
24 aug 2021, 09:46

Medic
O localitate din județul Cluj a intrat în scenariul roșu. Rata de infectare este de 5,58 la mia de locuitori.

Numărul de îmbolnăviri cu infecția COVID a crescut la 5,58 la mia de locuitori în comuna Mărgău, județul Cluj. Această comună intră în scenariul roșu. Restricțiile impuse intră în vigoare de miercuri, 25 august, timp de 14 zile. 

Decizia a fost luată prin Hotărârea nr. 162 din 23 august 2021 privind stabilirea unor măsuri de diminuare a impactului tipului de risc, în aplicarea H.G. nr. 826/05.08.2021, pe raza comunei Mărgău, județul Cluj, conform unui anunț făcut de Prefectura Cluj. 

Ce restricții se impun:

”În unitatea administrativ-teritorială comuna Mărgău (5,58), unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 3/1000 de locuitori, se dispun, începând cu data de 24.08.2021, pe o perioadă de 14 zile, următoarele măsuri:

a) organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt interzise;

b) organizarea și desfășurarea spectacolelor de tipul drive-in sunt interzise;

c) organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale sunt interzise;

d) activitățile recreative și sportive desfășurate în aer liber sunt interzise; e) organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) sunt interzise”.

Mai multe restricții impuse în Mărgău puteți citi pe Dc News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?