Valeriu Gheorghiță a explicat de ce nu trebuie consumat alcool înainte de vaccinare

Dr Valeriu Gheorghiță coordonează campania națională de vaccinare împotriva COVID  FOTO: Facebook
Valeriu Gheorghiță a vorbit despre consumul de alcool în ziua vaccinării. El a explicat de ce nu trebui consumat înainte de a ne prezenta la centrul de imunizare.

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, spune că există în mediul rural multe persoane consumatoare de alcool care nu se vaccinează, după ce au aflat că nu au voie să consume alcool înainte de imunizare. 

„Consumul de alcool nu este recomandat sub nicio formă din punct de vedere medical și nu are beneficii. Vorbim de consumul cronic și repetat”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

„În general, când vorbim de o activitate medicală, un tratament, o vaccinare, este bine să nu consumăm băuturi alcoolice. Se pot întâmpla evenimente care să fie legate de consumul de alcool și cred că lucrurile nu trebuie amestecate. Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”, citează DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel