Vaccinată cu doza a treia contra COVID-19, după 18 șocuri anafilactice și o moarte cerebrală. „Întotdeauna îi întreb pe doctori, când e vorba de medicină”
08 oct, 22:30

Nicoleta Vaia Nidelea. Foto. Facebook
Nicoleta Vaia Nidelea, președintele Asociației Suport Mastocitoză România, care a avut de-a lungul vieții 18 șocuri anafilactice și a fost o dată în moarte clinică, și-a făcut a treia doză de vaccin contra COVID. La niciuna dintre cele 3 doze nu a avut efecte adverse. 

Nicoleta Vaia Nidelea, președintele Asociației Suport Mastocitoză România, a povestit pe pagina sa de Facebook experiența: 

„Vaccinarea salvează vieți!

Întotdeauna îi întreb pe doctori, când e vorba de medicină.

Când dl. prof. univ. dr. Alexandru Rafila și dl prof. univ. dr. Horia Bumbea mi-au spus: vaccinează-te cu doza a treia, am spus ca dânșii știu mult mai bine decât mine și dacă întotdeauna au avut dreptate când m-au sfătuit medical, le urmez sfatul.

G Ad:

Azi, cu Emanuel Vaia am primit doza 3 la SUUB Municipal București, sub supravegherea dnei. dr. alergolog Brîndușa Petruțescu.

Am 18 șocuri anafilactice pe bune și o moarte clinică și trei mutații genetice pe cromozomul 7, responsabil de producerea DAO, și zero reacții la primele doua doze Pfizer, zero și acum!

Am aplicat protocolul internațional de vaccinare pentru mastocitoză și alergici elaborat pe The Mast Cell Disease Society!

Aștept cu interes 9 G!” a scris Nicoleta Vaia Nidelea, pe pagina sa de Facebook. 

Ştiri Recomandate

6 alimente banale care pot preveni cancerul
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri