Vaccinarea copiilor împotriva COVID. Dr Valeriu Gheorghiță: probabil că în prima săptămână a lui iunie putem să și demarăm

Vouchere pentru persoanele care se vaccinează
Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, spune că sunt șanse ca imunizarea copiilor să înceapă din prima săptămână din iunie.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID, susține joi, 27 mai, că imunizarea copiilor și tinerilor ar putea debuta în prima săptămână din iunie. 

”Prima parte a lunii iunie. Dacă se acordă pe 29 mai (autorizarea-n.r.), probabil că în prima săptămână a lui iunie putem să și demarăm această activitate. (...) Procedura e aceeași, schema de vaccinare e aceeași, doza este aceeași, protocolul rămâne la fel. Singura particularitate este prezența părintelui sau a tutorelui care trebuie să își dea acordul”, a precizat medicul Valeriu Gheorghiță.

Copiii și tineri cu vârste între 12 și 16 ani vor fi vaccinați cu serul Pfizer, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel