Vaccinare obligatorie. Monica Pop: pentru propunerea asta am primit amenințări cu moartea

Medicul oftalmolog Monica Pop a făcut declarații privind obligativitatea vaccinării. 

Medicul oftalmolog Monica Pop susține că pentru propunerea vaccinării obligatorii pentru acele boli ”care mutilează și ucid” a primit amenințări cu moartea.

”VACCINARE OBLIGATORIE??!! PENTRU PROPUNEREA ASTA, PRIVITOR NUMAI LA VACCINURILE PT BOLILE CARE MUTILEAZĂ ȘI UCID, ARHITESTATE, CU EFICACITATE BINE CUNOSCUTĂ DE DECENII, DEMONSTRATĂ CLAR, AM PRIMIT AMENINȚĂRI CU MOARTEA!!!

Acum se propune vaccinarea obligatorie pt o boală În care mortalitatea e de 0,1%, boala de care imensa majoritate a pacienților s-au vindecat! Peste tot în lume! O fac exact cei care s-au opus atunci vehement, care au considerat că obligativitatea vaccinării ar fi o gravă încălcare a drepturilor omului! Acum nu mai e așa? Unde sint cei care au amenințat pe toți cei care susțineau ideea și pt care am cerut și primit atunci, nu e demult, ajutorul dlui Dr. Arafat ( fiind în MI) pt a depune plîngere?

Mortalitatea în epidemia de rujeolă a fost de 3 ori mai mare decât cea din această pandemie! Nu s-a acceptat, ba s-a mai și blamat ideea de schemă impusă, deși, REPET, era vorba de vaccinuri testate de ani mulți și care și-au demonstrat eficacitatea de-a lungul timpului! Și totuși...s-au opus! Acum sint alte interese? Că asta cu grija de sănătatea populației...! ATUNCI S-A REFUZAT GRIJA PT SĂNĂTATEA POPULAȚIEI, CE DACĂ AU MURIT ATÂȚIA COPII, CE DACĂ ERA VORBA DE VACCINURI SERIOS TESTATE IAR ÎN PREZENT EXACT CEI CARE S-AU OPUS ATUNCI, ACUM VOR SĂ OBLIGE ??!!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel