Vaccinare împotriva COVID. Prințul William: trebuie să fim mai atenți pe cine credem

Vaccin   FOTO: pixabay
Prinţul William a vorbit despre importanța vaccinării împotriva COVID și a mesajelor anti-imunizare de pe rețelele sociale.

Prinţul William a declarant că ”reţelele sociale sunt uneori inundate de zvonuri şi dezinformări", într-un video sâmbătă seara. Prinţul William apare alături de soţia sa, Kate, ducesă de Cambridge, discutând cu două persoane vulnerabile din punct de vedere clinic, care vor putea în curând să primească primul vaccin. ”Trebuie să fim puţin mai atenţi pe cine credem şi de unde ne luam informaţiile. (…) Kate şi cu mine nu suntem experţi
în medicină dar, dacă acest lucru vă poate consola, noi susţinem din toată inima vaccinarea, cu adevărat importantă", a mai precizat Prințul William, el în înregistrarea video.

În opinia sa, până în prezent, utilizarea vaccinurilor a fost "genială", estimând că în prezent "trebuie să convingem generaţiile tinere "că este cu adevărat important pentru ei să se vaccineze". Un mesaj de încurajare pentru vaccinarea împotriva COVID a transmis săptămâna aceasta și Regina Elisabeta a II-a, potrivit Agerpres.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel