Vaccinare HPV la fete și băieți! Solicitări pentru Ministerul Sănătății: ”AȘA vor reuși să fie protejați și vom ELIMINA aceste cancere!”

Vaccinul contra HPV
Președintele Asociației „Mame pentru Mame”, Ana Măiță, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNews, despre cele două demersuri pe care le va face la nivelul Ministerului Sănătății. 

Ana Măiță, președintele Asociației „Mame pentru Mame”, a vorbit la DC News despre importanța vaccinării HPV. Potrivit ei vaccinul HPV este soluția care ar putea duce la eliminarea cancerelor date de acest virus.

Mai mult, ea spune că băieții ei, de 11 și 13 ani, vor fi vaccinați. „Vaccinul HPV e unul dintre cele două vaccinuri pe care le avem împotriva cancerului. Toți ne temem de cancer. Sunt multe tipuri de cancer cu foarte multe cauze. Știința medicală a reușit să facă două tipuri de vaccin pentru a preveni două tipuri de cancere. În momentul în care înțelegi lucrul acesta, deja te afli pe direcția bună cu decizia parentală de a-ți vaccina copilul. La aceste elemente se adaugă și informația legată de oportunitatea de timp în care e bine să faci acest vaccin pentru ca el să aibă eficiență maximă. Și aici mă refer la perioada adolescenței, de la 11 la 14 ani”, a explicat Ana Măiță

Cele două solicitări

„Asociația Mame pentru Mame, pe care o reprezint, va face, în perioada următoare, demersuri la nivelul Ministerului Sănătății pentru a cere două lucruri foarte importante. Primul se referă la...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel