Uleiurile pe care pielea ta le va adora. Întineresc tenul și îi oferă strălucire

Lavanda   FOTO: pixabay
Specialiștii recomandă și anumite uleiuri pentru o piele sănătoasă și frumoasă.

Nicio femeie nu-și dorește o piele cu aspect aspru, neplăcută la atingere. Uleiurile de măceș și tămâie fac minuni. Ambele au vitamina C și vă ajută la reducerea vergeturilor. Aplicarea locală a acestor uleiuri poate ajuta la netezirea aspectului pielii.

Dacă vreți să scăpați de celulele moarte ale pielii folosiți uleiul de migdale. Acesta ajută la întinerirea pielii și îi conferă strălucire.

Dacă vă supără acneea, specialiștii vă recomandă ulei de lavandă și arbore de ceai care previn dezvoltarea bacteriilor în lunile de vară, când transpirăm în mod natural mai mult.

Uleiul de lavandă are atât proprietăți antibacteriene, cât și antiseptice, ceea ce înseamnă că poate ajuta la prevenirea bacteriilor care provoacă acnee în primul rând și la tratarea petelor care s-au format deja. Și uleiul de arbore de ceai are proprietăți antiseptice puternice, potrivit hollandandbarrett.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel