Tratarea pacienților COVID-19 în Spitalul ROL 2 de la Ana Aslan. Imagini care VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Pacienți COVID-19, spitalul ROL 2 Ana Aslan. Foto: print screen / Spitalul Militar Central
Departamentul de comunicare al Spitalului Militar  Central a realizat un material care arată exact ce înseamnă tratamentul și cum sunt tratați pacienții cu COVID-19 în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Militar ROL2 COVID-19 Ana Aslan. Atenție, imaginile cu bolnavi COVID-19 în stare gravă vă pot afecta emoțional!

Col. Medic dr. Narcis Tănase este cel care însoțește echipa de filmare la patul pacienților din Secția ATI a Spitalului Militar ROL2 COVID-19 Ana Aslan.

Pe parcursul filmării el explică pas cu pas care este starea pacienților și ce boli au pe lângă infecția cu COVID-19, boli care s-au complicat din acesteia și care îngreunează vindecarea lor. 


Vă avertizăm că informațiile și imaginile din materialul realizat de col Oana Ciobanu și Daniel Iancu pot avea un puternic impact emoțional!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel