Tânăr din Israel, simptome gripale pe Otopeni. A fost dus la spital

Ambulanță
Un tânăr de 23 de ani, din Israel, a aterizat pe aeroportul Henri Coandă din București cu simptome gripale. Un echipaj l-a dus la spital.

Simptome gripale, coronavirus. Reprezentanții Ministerului Sănătății (MS) susțin că tânărul israelian avea simptome de gripă și că nu este suspect de infecție cu noul coronavirus din China.

"Un cetățean israelian, vârstă 23 ani, a aterizat pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni acuzând simptome gripale. Un echipaj SABIF îl transportă la Institut Național Matei Balș pentru asistență medicală de specialitate. Menționăm că tânărul nu este suspect de infecție cu noul coronavirus deoarece a călătorit în China în urmă cu mult timp (cel puțin 3 luni)", se arată într-o precizare a MS.

Conducerea aeroportului Otopeni declară că prezența unei echipe medicale la aterizare a fost solicitată de comandantul cursei Ryanair de pe ruta Tel Aviv -București. Avionul a aterizat la ora 15.51. Tânărul a fost preluat de cei de la serviciul medical al aeroportului, apoi de o ambulanță și dus la Spitalul Matei Balș. Aceștia mai precizează că s-au luat toate măsurile în conformitate cu protocolul și procedurile medicale în vigoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel