Stomatologie, recuperare medicală, gratuit pentru persoanele cu anumite deficiențe

Fals medic
Tratamente stomatologice și servicii de recuperare medicală, pentru persoanele cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii din evidenţa DGASPC Sector 2.

Tratamente stomatologice și servicii de recuperare medicală gratuite, de asta vor beneficia persoanele cu deficienţe locomotorii şi neuromotorii din evidenţa Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 2. Asta este posibil în urma unui acord de colaborare încheiat cu Fundaţia „Misericors - Trup pentru Suflet”, potrivit agerpres.ro.

Serviciile medicale se acordă la sediul policlinicii sociale Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, Baba Novac din Str. Dristorului nr. 81-88; la Centrul Medical Premium Wellness din Str. Dumitru Brumărescu, nr. 1-3 sau în centrele altor furnizori de servicii medicale partenere, propuse de Fundaţia "Misericors - Trup pentru Suflet", se precizează într-un comunicat al Primăriei Sectorului 2 transmis miercuri.

Potrivit sursei citate, primii beneficiari care au început deja să primească tratamente stomatologice gratuite provin de la Centrul Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice "Speranţa".
Printre serviciile de recuperare medicală de care beneficiază persoanele aflate în evidenţa DGASPC Sector 2 la

Centrul Medical Premium Wellness se numără fizioterapie, kinetoterapie, electroterapie, masaj terapeutic sau terapie ocupaţională.
Totodată, prin intermediul DGASPC Sector 2, administraţia locală anunţă acordarea în primul trimestru al acestui an a 1.674 de tichete sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel