Starea de sănătate a Mioarei Roman. Fiica acesteia: o pungă de medicamente; îi ajung două luni
26 mai, 17:49

Descriere foto: Mioara și Oana Roman, sursa foto Instagram
Mioara Roman se simte mai bine după o lună de tratament, a anunțat fiica acesteia, Oana Roman, pe rețelele sociale.

Mioara Roman se simte mai bine după o lună petrecută într-un centru de tratament. Fiicele acesteia au decis să o interneze, în urmă cu câteva săptămâni, deoarece nu se simțea bine. Oana Roman a scris pe Instagram câte pastile ia, potrivti rețetei, mama sa.

”Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni. Cred că sunt 20 de cutii de medicamente“, a povestit Oana Roman pe Instagram. 

Mioara Roman are 81 de ani și deși a început anul cu probleme de sănătate acum arată mai bine, spune Oana Roman:

”Înainte ca mama sa facă recuperare nu era foarte bine și nu arăta ok. Sunt mândră că după o lună de tratament mama arată așa la 81 de ani. Azi am mers împreună la coafor și mi s-a părut atât de elegantă și distinsă și mult mai în formă. I-am făcut cadou de ziua ei acest sacou superb și am avut o mare plăcere să ne facă Isa o poză. E o poză făcută în zi Sfântă și sunt tare liniștită în suflet ca mama e bine și fac pentru ea tot ce pot”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale, potrivit Spectacola.

G Ad:

 

Ştiri Recomandate

Tămâia, 6 beneficii NEȘTIUTE pentru sănătate
5 moduri de a scăpa de energia negativă din casa ta
Prof.dr. Gabriel Onișccu. Foto: organdonationscotland.org
EXCLUSIV
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri