Spray nazal care omoară CORONAVIRUSUL în proporție de 99,9%. DESCOPERIRE URIAȘĂ. VIDEO

Sprayul nazal creat de israelieni. Foto: Captură
Cofondatorul israelian al unei companii din Canada a creat un spray nazal pe bază de oxid nitric, care ucide în proporție de 99,9% coronavirusul care provoacă boala COVID-19.

Dr. Gilly Regev, cercetător de origine israeliană, care a cofondat compania SaNOtize Research and Development Corp. cu sediul în Vancouver, Canada, a explicat pentru Jewish News, că „dacă îl folosești zilnic, chiar cred că nu vei fi afectat de Covid-19. Am demonstrat în studiile clinice că persoanele care l-au folosit nu s-au infectat”. 

Gilly Regev spune că spray-ul este ieftin și poate fi distribuit în țările mai sărace pentru a opri răspândirea virusului.

Primul studiu clinic din Marea Britanie pentru sprayul nazal cu oxid nitric SaNOtize (NONS) a început săptămâna trecută.

Tratamentul, dezvoltat de SaNOtize Research and Development Corp, și-a dovedit eficiența în testele de laborator independente de la Institutul de cercetare antivirală al Utah State University.

NONS este conceput pentru a ucide virusul în căile respiratorii superioare, împiedicându-l să incubeze și să se răspândească în plămâni. Practic, înainte de a ieși din casă îl pulverizezi în nas, îți pui masca și pleci liniștit. 

Studii suplimentare la cobai cu infecție COVID-19 au arătat o reducere de peste 95% în prima zi după infecție. În prezent, este în curs un studiu clinic de fază II în Canada, aprobate de Health Canada, dar și în alte țări.

„Am arătat la animale că putem reduce virusul din nas, așa că cred că avem toate datele științifice care să susțină acest lucru la oameni”, spune Regev.

Importanța oxidului nitric în corpul uman și a proprietăților sale de vindecare a fost descoperită pentru prima dată de profesorul Ferid Murad de la Universitatea Stanford, printre altele, pentru care a împărțit Premiul Nobel pentru medicină în 1998. Prof. Murad este membru al consiliului de administrație al SaNOtize.

„Oxidul nitric este o moleculă incredibil de versatilă care reglează aproape tot ce este în corpul nostru”, a spus dr. Murad. „Când este utilizat terapeutic, are un profil de siguranță bine documentat și se demonstrează că este eficient împotriva unei largi varietăți de viruși, bacterii și ciuperci. Sunt încântat să lucrez cu echipa SaNOtize și cred că au o tehnologie sigură care ar putea fi eficientă în tratarea infecțiilor, inclusiv Covid-19”, conform AP News

Vezi în video cum se folosește: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel