Spitalul Municipal Hunedoara, în carantină, preventiv
24 feb 2020, 15:25

Conducerea Spitalului Municipal Hunedoara a decis să instituie preventiv carantină, de teama coronavirusului. Conducerea unității medicale a explicat că se așteaptă ca un număr mare de români să revină în țară. 

Spitalul Municipal din Hunedoara a decis instituirea carantinei, preventiv. Motivația conducerii unității medicale este că se așteaptă ca un număr mare de cetățeni români să se întoarcă în țară. din Italia, zonă în care se înregistrează un mare număr de îmbolnăviri de coronavirus.

„Având în vedere creșterea semnificativă a numarului de persoane infectate cu CORONAVIRUS Covid-19 la nivelul regiunilor Lombardia și Vento din Italia, regiuni în care la acest moment se află o comunitate de peste 8.000 de cetățeni români, și dintre care, în contextul epidemiologic actual, o parte este posibil să revină în țară, Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara a decis, PREVENTIV, INSTITUIREA STĂRII DE CARANTINĂ, ÎNCEPÂND cu data de 25.02.2020. Aceasta presupune INTERZICEREA ACCESULUI aparținătorilor și a oricăror alte terțe persoane ÎN SECȚIILE MEDICALE ALE SPITALULUI.

Eventualele pachete pentru pacienții internați vor putea fi aduse la ușa spitalului de la pasarela de acces, de unde vor fi preluate de către personalul medical, în următoarele intervale orare:
11.00 – 11.30 si 17.00 – 17.30 .
Vă rugăm să scuzați eventualul disconfort creat, în același timp conștientizând cu toții că aceste măsuri sunt luate în favoarea siguranței pacienților internați în Spital”, se arată într-un comunicat de presă al unotății medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?