Spitalul Clinic Colentina, redeschis oficial pentru pacienții NON-COVID. 14 Secții fac internări de zi

Consult la Spitalul Colentina. Foto: Facebook
După aproape 6 luni de când a fost transformat în Spital COVID, pacienții cronici fiind obligați să meargă să se trateze pe unde au putut, Spitalul Colentina din București s-a redeschis pentru mai multe specializări! Se fac spitalizări de zi, în 14 secții, dar cu programare și trimitere de la medicul de familie!

În cadrul Spitalul Clinic Colentina, administrat ASSMB - Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, pot fi efectuate internări, ÎN REGIM SPITALIZARE DE ZI, în SECȚIILE: 

Medicină Internă,
Cardiologie,
Recuperare Medicală,
Medicina Muncii,
Gastroenterologie,
Urologie,
Neurochirurgie,
Ortopedie,
Hematologie,
Neurologie,
Chirurgie,
Dermatologie, 
Parazitologie,
Reumatologie.

Pe baza biletului de trimitere către medicul de specialitate, pacienții pot face programare la numărul de telefon: 021 317 3245, numărul din CENTRALA Spitalului Colentina, de unde sunt direcționați pe secția dorită, se arată pe pagina de Facebook a junității medicale. 

Spitalul Clinic Colentina a amenajat un corp de clădire în care continuă îngrijirea pacienților COVID-19 cu afecțiuni acute medicale și chirurgicale. 

Înainte de pandemia de COVID-19, în acest spital cele peste 800 de cadre medicale tratau, anual, peste 200.000 de pacienţi, nu doar din Bucureşti şi Ilfov, ci din întreaga ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel