SJU Vrancea ar putea fi preluat de armată: managerul, confirmat pozitiv la coronavirus

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani    Foto: Vrancea24.ro
Prefectura Vrancea face demersuri pentru ca Spitalul Județean de Urgență să fie preluat de armată. Managerul spitalului a fost confirmat pozitiv la coronavirus.

Prefectura Vrancea face demersuri pentru preluarea Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani de către armată, după ce managerul unităţii medicale a fost confirmat pozitiv la COVID-19, au arătat reprezentanţii instituţiei, scrie agerpres.ro. „Managerul Spitalul Judeţean de Urgenţă «Sf. Pantelimon» din Focşani, Constantin Mândrilă, a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. De asemenea, alte şapte cadre medicale din spital au fost confirmate pozitiv pentru COVID-19. În aceste condiţii, Prefectura Vrancea face demersuri pentru ca unitatea medicală să fie preluat de armată", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Adrian Creţu.
DSP Vrancea a declanşat două anchete epidemiologice la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, după ce angajaţi din cadrul acestor instituţii au fost testaţi pozitiv la COVID-19.
La nivelul judeţului Vrancea, au fost raportate, joi, un număr de 95 de persoane confirmate cu COVID-19.
Alte 31 de cadre medicale şi 13 angajaţi din personalul auxiliar de la Spitalul Militar Focşani sunt confirmate pozitiv la COVID-19, iar o femeie de 48 de ani, angajată a unităţii medicale, a decedat din cauza virusului SARS-COV-2. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel