Simptomul neștiut al COVID-19. Dezvăluirile unui specialist român infectat: „am avut halucinații”
23 oct, 22:41
Un psiholog din Timișoara, infectat cu COVID-19, a relatat experiența pe care a avut-o după ce s-a îmbolnăvit.
Pacient coronavirus

Psihologul Ali Baeram de la Spitalul de Psihiatrie Jebel din județul Timiș a povestit experiența pe care a avut-o după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. El a relatat că, în cazul său, virusul a avut o manifestare bizară, având halucinații în primele zile de la infectare. 
"Eu am avut COVID și am avut o formă medie spre gravă și în primele zile am avut halucinații. Eu lucrând într-un spital de psihiatrie, unul dintre cele mai mari din România, i-am sunat pe colegii mei să ma ajute, pentru că era groaznic. Este posibil ca, în prima fază, până ajungi la oxigen, să faci hipoxie cerebrală și atunci asta să-ți modifice comportamentul. Eu am tot felul de hiatusuri, nu-mi amintesc de ce s-a întâmplat în prima săptămână. Posibil ca acest virus să urce în partea de sus și să atace diverse structuri la nivel cerebral.
Nimeni nu știe încă nimic - i-am întrebat și pe colegii mei care sunt medici de renume, am întrebat infecționiștii și nu se știe încă. Se fac studii", a explicat Ali Baeram la Antena 3


Ştiri Recomandate

Ședința de Guvern
BREAKING NEWS
Medic
BREAKING NEWS
Sistemul de penalizare pentru medicii de familie, cum va fi modificat. Ultima informație de la Guvern


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri