Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID - Declarații

Simona Halep. Foto: Twitter
Simona Halep s-a vaccinat împotriva infecției COVID.

Simona Halep s-a vaccinat miercuri, 24 februarie, împotriva infecției COVID cu serul Pfizer la Institutul Cantacuzino din București. ”Îmi doream să mă vaccinez, dar tot timpul am emoții când se întâmpla ceva, dar am venit cu sufletul deschis și sunt foarte bine acum. (...) Am făcut vaccinul Pfizer”, a afirmat Halep.

Aceasta a mai precizat că ”este spre binele tuturor acest vaccin”: ”De aceea am și hotărât să-l fac pentur că este bine pentur noi, pentur sănătate și sper cât mai mulți oameni să vină să se vaccineze”. Ea a mai precizat că este decizia fiecăruia de a decide dacă se vaccinează sau nu.

Ea a mai amintit că o liniștește faptul că s-a vaccinat și că va încerca să se protejeze. ”Mă liniștește acest lucru, sunt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare o să am grijă”, a mai amintit sportiva.

Simona Halep a făcut azi prima doze de vaccin împotriva COVID. Aceasta a trecut prin boală.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel