Senatorul de Vrancea Jan Vraciu a murit. Primele informații
01 sep 2020, 14:58

Test coronavirus    Foto: pexels.com
Senatorul de Vrancea Jan Vraciu a fost găsit decedat în locuința sa. Acesta se recupera după ce se vindecase de COVID-19.

Senatorul de Vrancea Jan Vraciu a fost găsit, marți, 1 septembrie, mort în locuința sa. Acolo se recupera după ce se vindecase de infecția COVID-19. Din primele date se pare că bărbatul, care ar fi împlinit 62 de ani în noiembrie, ar fi suferit un infarct, anunță Antena 3.

Potrivit ziaruldevrancea, Jan Vraciu a fost subprefect al județului Vrancea (1996-2000), consilier județean, președinte al PD Vrancea, co-președinte al Alianței DA – PNL – PD Vrancea,  senator român în legislatura 2004-2008 ales în județul Vrancea pe listele partidului PD. Jan Vraciu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Populară Chineză, Republica Slovenia și Republica Turcia. Jan Vraciu a fost membru în comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în comisia economică, industrii și servicii (mar. 2007 - sep. 2008). Jan Vraciu a inițiat 18 propuneri legislative din care 3 au fost promulgate legi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Despre ovarele polichistice și cancerul de col uterin. Cătălin Herghelegiu (SANADOR), la DC Medical
EXCLUSIV
Despre ovarele polichistice și cancerul de col uterin. Cătălin Herghelegiu (SANADOR), la DC Medical

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?