SECRETUL lui Carmen Brumă! De ce are abdomenul așa plat și ce face ca să nu se îngrașe în vacanță

Carmen Brumă. Foto: Facebook / pagina personală
Carmen Brumă este des întrebată cum face să aibă abdomenul așa plat și silueta de invidiat. N-ai zice că a născut un copil. Iată care e de fapt secretul ei: 

„Una dintre întrebările care mi se adresează des este „Câte abdomene faci zilnic?" 

Nu contează numărul abdomenelor, ci disciplina alimentară, constantă și abia apoi exercițiile specifice. Oricât de greu de crezut ar părea, fiecare dintre noi are deja mult râvnitul abdomen, problema e că, de obicei, e acoperit de un strat de grăsime și de aceea nu se vede. Dacă înlăturăm grăsimea, abdomenul se va vedea chiar dacă nu faci exerciții specifice.

În concluzie, nu intensitatea și frecvența antrenării mușchilor abdominali primează în transformarea unei burți în abdomen plat și definit, ci ALIMENTAȚIA!”” a dezvăluit Carmen Brumă pe contul ei de Facebook. 

Într-o postare anterioară ea explica și ce face ca să nu se îngrașe în vacanță: 

„STRATEGII EFICIENTE CĂ SĂ NU MĂ ÎNGRAȘ ÎN VACANȚĂ

Pentru mine vacanță înseamnă răsfăț, iar răsfățul vine la pachet și cu plăceri culinare care îngrașă. De-a lungul timpului am experimentat mai multe strategii astfel încât să nu-mi anulez eforturile de până atunci dar în același timp să mă bucur de concediu și să nu-mi refuz nicio plăcere….poate doar să o aman puțîn.

Iată ce a funcționat în cazul meu:

1. ÎNTOTDEAUNA FAC MIȘCARE ÎN VACANȚĂ.

2. MĂNÂNC ALIMENTELE PERICULOASE PENTRU SILUETĂ ÎN PRIMA PARTE A ZILEI

3. MASĂ DE SEARĂ CONȚINE ALIMENTE UȘOARE ȘI PUȚINI CARBOHIDRAȚI DE GENUL PÂINE, OREZ, CARTOFI etc.

De cele mai multe ori aleg o friptură (pui, peste, vită, mușchi de porc) cu legume proaspete (fără sosuri)”, arăta Carmen Brumă. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel