Descoperă cum să gestionezi consumul...
Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.
Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.
În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Descoperă cum să gestionezi consumul...
Halitoza, sau respirația urât...
Descoperă puterea benefică a urzicii...
Salata verde, o sursă valoroasă de...
Medicul Doru Negru ne-a dezvăluit...
Descoperă cum poți influența durata...
Cât de mult ne afectează vopseaua de...