Scleroza Multiplă și dizabilitățile ei, eveniment AISM
18 dec 2019 / 18:26

Simona Tănase, președintele AISM
Sâmbătă va avea loc ultimul eveniment din acest an de conștientizare a publicului asupra a ceea ce înseamnă viața cu Scleroza Multiplă, organizat de Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple – AISM.

Sub titlul Scleroza Multiplă și dizabilitățile ei, Asociația Învingătorii Sclerozei Multiple (AISM) organizează sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 15.00, la hotel Ibis Gara de Nord, un eveniment pentru conștientizarea publicului vizavi de această boală cumplită.

„Vom aduce informații noi atât pentru pacienții cu această patologie, cât și pentru publicul larg, despre problemele pe care le întâmpină o persoană diagnosticată cu Scleroză Multiplă în România. Dorim astfel să-i ajutăm să fie mai puțin reticenți atunci când aud acest diagnostic, să înțeleagă problemele legate de-o astfel de dizabilitate, ce înseamnă să fii o persoană cu dizabilități motorii, dar în special cognitive, iar pe prietenii noștri diagnosticați sau suspectați cu această boală, dorim să-i încurajăm să ducă o viață normală, fără stigmatul de „sclerozat"", a explicat Simona Tănase, președintele Asociației Învingătorii Sclerozei Multiple.

Din programmul evenimentului:

- „Dizabilitatea, un fel normal de-a fi" prezintă psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu;

G Ad:

- „Kinetoterapie / Zumba", împreună cu instructorii Raluca Lupu și Florin Neciu, în cadrul unui program amplu de mișcare, socializare și informare numit Caravana „Dansând cu Scleroza Multiplă".

- „Moment artistic" realizat de poeta, compozitoarea, solista vocal-instrumentistă Dana Florin;

- „Moment surpriză" cu make-up artista Dana Argeșan.

Ştiri Recomandate

Ce se întâmplă dacă mănânci avocado în fiecare zi
13 pacienți cu Covid-19 din Iași, infectați cu varianta Delta: 4 dintre ei sunt la ATI
Carantină, verificată prin GPS în Israel
Cât de des se spală blugii
3 alimente care te scapă de stres
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri