Ritual de frumusețe. Cum ne îngrijim pielea în sezonul rece. Interviurile DC News și DC Medical
02 oct, 19:43
Adina Hugeanu Halas, realizator TV, dr. Pavelina Andrei, medic specialist dermatovenerologie și dr. Daniela Diveică medic specialist în chirurgie plastică și estetică, vin la Interviurile DC News și DC Medical, sâmbătă, de la ora 12:00, pentru a vorbi despre îngrijirea corectă a tenului în sezonul rece. 
EXCLUSIV

Sezonul rece bate la ușă iar tenul trebuie pregătit pentru a face față schimbărilor de temperatură. 

Adina Hugeanu Halas, realizator TV, este o femeie complexă, activă și mereu în vizorul publicului. Îngrijirea pielii ocupă un loc fruntaș pe pe lista de priorități ei de priorități, iar sâmbătă ne va dezvălui care este ritualul de frumusețe care o ajută să își mențină tenul sănătos.


Dr Pavelina Andrei, medic specialist in Dermatovenerologie, va  vorbi despre îngrijirea corectă a pielii în sezonul rece, despre afecțiunile care pot fi agravate de expunerea la frig și despre efectul pandemiei asupra ritualului de frumusețe obișnuit. 

Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, va vorbi despre procedurile estetice noninvazive care ajută pielea să rămână tânără și frumoasă. 

 

Cum ne îngrijim pielea corect în sezonul rece, aflați sâmbătă, la ora 12:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 


Ştiri Recomandate

Sistemul de penalizare pentru medicii de familie, cum va fi modificat. Ultima informație de la Guvern
PARACETAMOLUM + CODEINUM - prospect
PARACETAMOLUM + DICLOFENACUM - prospect
Gătitul pe foc de lemne, periculos. Recomandările experților


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri