Rimelul uscat poate fi revitalizat ușor. Iată 6 secrete simple care fac rimelul ca nou

Rimelul uscat poate fi revitalizat ușor. Iată câteva sfaturi practice. Foto: Freepick @freepik
Rimelul uscat poate fi revitalizat, dacă știți câteva sfaturi practice. Chiar dacă un rimel poate fi folosit și șase luni de la deschidere, uneori se mai usucă.

Multe doamne și domnișoare s-au confruntat cu problema rimelului uscat. Dacă nu aveți ocazia să cumpărați un rimel nou, atunci există mai multe moduri prin care îl puteți revitaliza pe cel vechi.

Un produs uscat sau îngroșat poate fi restaurat, dar dacă rimelul este și expirat, vă sfătuim să-l aruncați.

Genele vor fi mai groase și mai dese. Trucuri fără costuri, fără gene false

În continuare, vă dezvăluim mai multe opțiuni pentru a restabili acest produs de înfrumusețare, pentru a-l putea folosi fără probleme.

Metoda 1: Tubul cu rimel trebuie ținut puțin în apă foarte caldă. După aceea, trebuie să-l agitați. Tușul se va topi și îl veți putea folosi din nou.

Metoda 2: Cel mai simplu mod de a dilua tușul întărit este să adăugați câteva picături de apă fiartă în tub. Această metodă va funcționa pentru rimelurile pe bază de apă.

Metoda 3. Pentru refacerea rimelului uscat este potrivit și demachiantul. Adăugați câteva picături de demachiant în rimel și agitați.

8 semne ale stresului zilnic. Sunt foarte vizibile pe fața și pielea ta

Metoda 4.  Soluția pentru păstrarea lentilelor de contact sau picăturile pentru ochi sunt potrivite ca solvent pentru rimelul uscat. În plus, aceste produse sunt absolut sigure pentru ochi.

Metoda 5. Și ceaiul negru poate dilua rimelul. Pentru asta adăugați câteva picături de ceai negru fierbinte în tubul cu rimel și agitați bine.

Metoda 6. Un tonic sau o loțiune care nu conțin alcool sunt potrivite pentru a revitaliza rapid rimelul uscat.

 

Cum elimini cearcănele în doar zece minute, cu 6 produse din bucătărie

 

Cum elimini cearcănele albastre, gri sau negre în doar zece minute. Ține cont de câteva trucuri. Problema afectează și femeile, și bărbații.

Cum elimini cearcănele în doar zece minute, indiferent de nuanța lor de pe ten. Din păcate, persoanele cu cearcăne par mereu obosite și neîngrijite.

Lipsa somnului provoacă apariția cearcănelor și a pungilor de sub ochi. Dar cearcănele întunecate nu depind doar de somn. Cauzele sunt numeroase și variate. În primul rând,  există și o predispoziție genetică. Printre alte cauze se numără stresul, fumatul, deshidratarea, o alimentație nesănătoasă, la care se adaugă și procesul normal de îmbătrânire.

Vârfuri despicate, cum le elimini fără să le tai. Trucurile bunicii

Cu siguranță, în comparație cu bărbații, femeile au o armă în plus pentru eliminarea cearcănelor: machiajul. De fapt, le pot masca cu diferite produse cosmetice. Pentru a corecta cearcănele trebuie sa știi cum să alegi corectorul potrivit. Pe piață se găsesc diferite produse, care ne sunt de ajutor, în acest sens.

Corectorul galben acoperă bine cearcănele albastre/violet.

Nuanța piersică/caisă a corectorului este indicată în cazul cearcănelor de culoare albastru-deschis.

În timp ce corectorul verde acoperă bine petele roșii. 

Acidul ferulic, ingredientul anti-îmbătrânire pe care trebuie să-l folosești. Te vei îndrăgosti de el. Marinescu: Sunt un fan declarat

Cum elimini cearcănele în doar zece minute. Remediile bunicii, alternativă la cosmetice din magazine

Elimină cearcănele în zece minute cu aceste soluții. O alternativă valabilă la cosmeticele din magazine sunt remediile bunicii. Poți atenua cearcănele cu ingrediente naturale, dintre care multe sunt întotdeauna prezente în bucătărie. 

Printre cele mai cunoscute remedii pe care le recomandă bunicile se numără gheața, apa rece și ceaiul de mușețel.

În plus, poți aplica local felii de castraveți sau de cartofi cruzi. Feliile de castraveți și cartofi se țin circa 15 minute. 

Un alt remediu foarte rapid este gelul de aloe vera. Pe lângă faptul că este un excelent agent de vindecare, aloe vera hidratează și tonifică pielea. Pentru a trata cearcănele, ia pur și simplu o picătură de gel de aloe vera și masează ușor partea inferioară a ochiului până când gelul este complet absorbit.

O altă metodă presupune utilizarea bicarbonatului de sodiu. Amestecă 1 lingură de bicarbonat cu 3 linguri de apă fierbinte sau ceai de mușețel până obții o compoziție moale. Aplică amestecul pe ochii închiși cu un tampon de bumbac și așteaptă aproximativ zece minute.

Alimentația ne afectează întotdeauna sănătatea. Același lucru este valabil și în cazul cearcănelor. Pentru a le preveni sau a le atenua, ar fi important să consumi alimente bogate în vitaminele C și K: kiwi, portocale, lămâi, struguri, mandarine și ardei. Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel