Rezidențiat 2019: data schimbată din cauza alegerilor prezidențiale. Tematica și bibliografia de examen

Medic
Ministerul Sănătății a anunțat că anul acesta examenul de Rezidențiat va avea loc pe 17 noiembrie 2019. Data examenului a fost modificată față de anul trecut din cauza alegerilor prezidențiale. Deocamdată au fost publicate doar tematica și bibliografia de examen.

Ministerul Sănătății organizează duminică, 17 noiembrie 2019, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniile medicină, medicină dentară și farmacie. Data anunțată inițial a fost modificată în funcție de data stabilită pentru alegerile prezidențiale.

Deocamdată nu au fost anunțate locurile unde va fi susținut examenul, număr de posturi scoase la concurs pentru fiecare disciplină în parte și nici date legate de dosarele pe care trebuie să le depună cei care doresc să susțină examenul de rezidențiat.

Ministerul Sănătății a dat publicității doar tematica și bibliografia au rămas neschimbate față de sesiunea anterioară (18.11.2018). Documentele complete le găsiți în linkurile de mai jos:

Tematica și bibliografia, domeniul MEDICINĂ

Tematica și bibliografia, domeniul MEDICINĂ DENTARĂ

Tematica și bibliografia, domeniul FARMACIE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel