Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Postul Paștelui este unul care poate părea dificil, mai ales pentru persoanele care mănâncă, de regulă, foarte multe produse de origine animală. Astfel, avem nevoie de alternative pentru multe dintre preparatele acestea. Astăzi, vă prezentăm o rețetă delicioasă de maioneză de post, care va ieși garantat așa cum trebuie.
foto: Freepik
Ingrediente:
- 2 linguri de muștar
- 150ml lapte vegetal (de migdale, de ovăz)
- 300ml ulei de floarea soarelui (sau de avocado)
- sare, după gust
Pentru alte arome, puteți folosi și usturoi, avocado, lămâie sau portocală.
Mod de preparare:
În bolul unui robot de bucătărie, punem toate ingredientele și îl lăsăm apoi să le mixeze, până se formează un sos omogen, cremos, mătăsos, exact cum este o maioneză cu ou.
Dacă doriți să pregătiți maioneza de post ”la mână”, elementul secret este mișcarea foarte rapidă, pentru a facilita procesul.
Acest sos este potrivit pentru diverse preparate, de la cartofi prăjiți, până la shaorma, wrap, salate și alte mâncăruri sărate. Unul dintre avantajele acestei rețete este faptul că se pregătește în mai puțin de 5 minute. Spor la gătit!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Într-o lume în care stresul și agitația ne însoțesc la fiecare...
Radiografiile și radiațiile din...
De ce să apelezi la medicamente...
Această vitamină îți protejează...
Acest tratament învinge cancerul și...
Acesta este unul dintre cele mai...
O substanță chimică nou identificată...
Acesta este semnul cancerului...