Restricțiile, ridicate de luni în București. Se redeschid restaurantele, barurile, cinematografele și sălile de jocuri
22 ian, 15:18
Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis relaxarea unor măsuri de restricție, începând de luni. 

Decizia vine după ce Bucureștiul a ieșit din scenariul roșu și a intrat în scenariul galben, iar, în ultimele zile rata de infectare cu COVID-19, a fost sub 3 la mia de locuitori. 

Astfel, se deschid, la interior, cafenelele, barurile, restaurantele, sălile de spectacole, cinematografele, sălile de jocuri de noroc, în limita a 30%. 

”Am înregistrat o rată de infectare de 2,52 la mia de locuitori. Este a treia zi consecutivă în care incidența este sub 3 la mie și, din punct de vedere legal, a trebuit să convocăm Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență, să analizăm situația și să luăm o hotărâre. Astfel, cu 47 de voturi pentru, 1 vot împotrivă și 4 abțineri, s-a hotărât ca de luni, 25 ianuarie, de la ora 00:00, să fie relaxate mai multe măsuri restrictive existente în vigoare la acest moment . Restaurantele, barurile, cafenelele vor funcționa în intervalul 06:00 - 21:00, în limita a 30%, cu respectarea tuturor normelor stabilite prin lege. În domeniul sălilor de spectacol, teatrelor, cinematografelor, s-a decis să fie permis accesul publicului în limita a 30% a capacității sălii. Li se permite funcționarea cu publicul în limita a 30% din capacitatea sălilor operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc.”, a anunțat Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, recomandând ”prudență” locuitorilor din București. 


Ştiri Recomandate

MICAFUNGINUM - prospect
224.640 doze de vaccin Pfizer BioNTech sosesc mâine în țară
METRONIDAZOLUM - prospect
METOXI-POLIETILENGLICOL EPOETINA BETA - prospect
LOSARTANUM + AMLODIPINUM - prospect
LOSARTANUM - prospecte


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri