Restricțiile Guvernului, atacate în instanță: cine le reclamă

Justiție
Noile restricții impuse de Guvern sunt atacate în instanță chiar de către membrii PNL. Ei vor depune o contestație la Tribunalul București.

Noile restricţii impuse de Guvern sunt atacate în instanţă printr-o contestație ce va fi depusă la Tribunalul București chiar de către PNL. Aceştia atrag atenția asupra faptului că Executivul nu a prezentat un raport care să indice faptul că închiderea magazinelor la ora 18 sau interzicerea circulației după ora 20 ar genera o scădere a ratei de infectare. Mai mult decât atât, în contestație mai este precizat că nici carantina impusă în Timișoara nu a adus rezultate.

Mai mult, în contestația redactată se arată faptul că nici măsurile restrictive și carantina nu au avut un efect pozitiv nici în cazul Timișoarei, unde chiar după 20 de zile se menținea pragul de 8 cazuri la mia de locuitori.

În plus, liberalii susțin că România este în colaps, iar măsurile acestea afectează și mai rău sectorul HORECA, față de care Guvernul nu și-a îndeplinit toate promisiunile, notează Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel